Bicarbonat De Sodiu 500g ALL FOR NATURE  • 7.10RON

  • 14.20RON / KG

  • Fara Taxe:
  • 6.51RON

Cost livrare curier: 15RON. Livrare GRATUITA in tara pentru comenzile care depasesc 400RON.

Descoperă versatilitatea Bicarbonatului de Sodiu Alimentar

Bicarbonatul de sodiu alimentar este un ingredient versatil și util în bucătărie și nu numai. Cu proprietăți alcaline, poate fi folosit într-o varietate de scopuri, de la gătit și coacere, până la igienă și curățenie.

Ingrediente: Bicarbonat De Sodiu

Beneficiile bicarbonatului de sodiu

Descoperă beneficiile uimitoare ale bicarbonatului de sodiu alimentar și folosește-l în diferite aspecte ale vieții tale, având grijă să respecți întotdeauna cantitățile și instrucțiunile adecvate de utilizare.

Efectul alcalin pentru echilibrul acid-alcalin

Bicarbonatul de sodiu alimentar are proprietăți alcaline, care ajută la menținerea echilibrului acid-alcalin în organism. Consumul regulat de bicarbonat de sodiu poate ajuta la neutralizarea excesului de aciditate și la susținerea stări de sănătate.

Sprijină digestia sănătoasă

Bicarbonatul de sodiu alimentar poate fi utilizat ca un remediu natural pentru probleme digestive, cum ar fi arsurile la stomac și indigestia. Consumul unei soluții diluate de bicarbonat de sodiu poate ajuta la neutralizarea excesului de acid gastric și la ameliorarea disconfortului asociat cu aceste afecțiuni.

Putere de curățare și dezinfectare

Bicarbonatul de sodiu alimentar este un excelent agent de curățare și dezinfectare pentru gospodărie. Poate fi folosit pentru îndepărtarea petelor și mirosurilor din diverse suprafețe, precum și pentru curățarea și deodorizarea frigiderului, cuptorului sau chiuvetei. De asemenea, poate fi folosit ca pastă de dinți naturală sau ca ingredient în măștile de față pentru a îmbunătăți aspectul pielii.

Recomandări și utilizare


În coacere: Adaugă bicarbonat de sodiu în rețetele de prăjituri, biscuiți sau aluat pentru a obține produse de patiserie pufoase și bine crescute.

La curățenie: Folosește bicarbonat de sodiu pentru a curăța vasele, chiuveta, aragazul sau alte suprafețe din bucătărie. Amestecă-l cu apă pentru a obține o pastă de curățare eficientă.

În igiena personală: Folosește bicarbonatul de sodiu ca un agent de igienă personală. Poți să-l adaugi în apa de baie pentru a calma pielea iritată sau pentru a elimina mirosurile neplăcute.

Igiena orală: Încorporează bicarbonatul de sodiu în pasta de dinți pentru a-ți curăța și proteja dinții în mod natural. Ai grijă să-l utilizezi în cantități moderate și să eviți înghițirea sa.

Neutralizarea mirosurilor: Plasează bicarbonat de sodiu în frigider, în căldări sau în coșurile de gunoi pentru a absorbi mirosurile neplăcute. Poți să-l folosești și pentru a elimina mirosurile de usturoi sau ceapă de pe mâini.

Tratamentele pentru indigestie: Prepară o soluție diluată de bicarbonat de sodiu pentru a calma arsurile la stomac și disconfortul gastric. Este important să consulți un medic înainte de a utiliza bicarbonat de sodiu în scopuri medicale.

Condiții de păstrare: A se păstra la loc uscat și răcoros

Țara de origine: 
Ambalat în România

Scrie un review

Te rugam sa te conectezi sau sa creezi un cont pentru a lasa un review

Cele mai bine vandute

Categoriile noastre

Brand-uri